Hirdetések 2018.03.25

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentisztelet során elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Presbiteri bibliaóra

Március 28-án 18 órától a könyvtárban tartjuk meg presbiteri bibliaóránkat, amelyen témánk a „református istentisztelet elemei” lesz.

Óvodánk nyílt napja

Április 3-án 9 órától 11.30-ig lesz óvodánk nyílt napja, ahol lehetőség lesz az ismerkedésre és a beszélgetésre. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Szeretetpersely adományok

A következő hétvégén még lesz lehetőségünk arra, hogy a szeretetperselybe elhelyezett adományokkal a nagyberegi, Kárpátalján található líceumot támogassuk.

Húsvéti tartós élelmiszer adománygyűjtés

Ahogyan karácsonykor, úgy most Húsvétkor is lehetőségünk lesz arra, hogy tartós élelmiszer adománnyal segítsük a rászorulókat. (Dobozt és emlékeztető lapot el lehet vinni az istentiszteletet követően vagy hivatali fogadási időben.)

Ünnepi istentiszteleti rend

Hirdetjük ünnepi istentiszteleteink rendjét. Nagypénteken, március 30-án a szokott rend szerint tartjuk alkalmainkat: 9 és 18 órától az Imaházban, 10 órától a templomban tartunk istentiszteletet. Húsvét első és másodnapján 9 és 18 órakor az Imaházban, 10 órakor a templomban, 15 órakor a gyülekezeti otthonban lesz istentiszteletünk. Az ünnep első napján 9 és 10 órás, valamint az ünnep másnapján 10 órás alkalmon az Úr szent asztalát megterítjük. Húsvét második napján, a délutáni istentiszteleteinken legátusunk szolgál, Kálmán Dániel, aki a Pápai Teológia Tartalom

Halottainkat hirdetjük

Elhunyt Petrezselyem Antalné Bräutigam Gyöngyi Hajnalka asszonytestvérünk, aki 61 esztendőt élt és a Malom utcában lakott. Temetése ránk következő csütörtökön, március 29-én 11 órától lesz az Almási úti temetőben.

Elhunyt Szabó Jánosné Papp Eszter asszonytestvérünk, aki 82 esztendőt élt és a Deák Ferenc utcában lakott. Temetése április 7-én, szombaton 11 órától lesz.

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!


 
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--