Hirdetések 2018.02.18

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.
 
Presbiteri bibliaóra
Szerdán, február 21-én, most kivételesen 18.30-tól tartjuk meg presbiteri bibliaóránkat, amelyen témánk „részvétel az istentiszteleten” lesz.

Presbiteri gyűlés

Február 26-án, hétfőn a böjti gyülekezeti alkalmat követően tartjuk meg presbiteri gyűlésünket. Megkérjük presbitereinket, vagy családtagjaikat, akik nem elektronikus úton kapják, hogy a meghívót vegyék át az istentiszteletet követően.

Böjti gyülekezeti hét

Február 26-tól március 2-ig, hétfőtől, péntekig lesz gyülekezetünkben a böjti hetünk, amelyet minden este 18 órától tartunk a gyülekezeti otthonban. A rendezvényről készült  plakát itt tekinthető meg.

Böjti igehirdetés sorozat 

Böjti igehirdetés sorozatunkat a héten Dániel könyvének a 3. részével folytatjuk, a Három ifjú a tüzes kemencében. Készüljünk úgy is erre az istentiszteletre, hogy otthon elolvassuk ezt a bibliai szakaszt.

Szeretetpersely a kárpátaljai Nagyberegnek

Ahogyan hirdettük, a szeretetperselybe elhelyezett adományokkal a kárpátaljai Nagybereg gyülekezetét és líceumát támogatjuk. (Templomban fekete persely, imaházban fehér perselyek) A gyűjtés céljáról honlapunkon bővebben olvashat.

Halottainkat hirdetjük

Eltemettük Dávidházi József férfitestvérünket, aki 59 esztendőt élt és a Dankó utcában lakott. Ravatalánál a 71. zsoltárból hangzott Isten biztató üzenete: „Hozzád menekülök, Uram, ne szégyenüljek meg soha! Ments meg, szabadíts meg irgalmasan! Én pedig szüntelenül remélek, és folyton dicsérlek téged. Igazságodról beszél a szám és szabadító tetteidről mindennap. Sok nyomorúságot és bajt láttattál velem, de újra megelevenítesz, hozzám fordulsz és megvigasztalsz.”

Eltemettük Nagy Lajosné Tóth Margit asszonytestvérünket, aki 74 esztendőt élt és a József Attila utcában lakott. Ravatalánál a 73. zsoltárból hangzott Isten vigasztaló üzenete: „Ha elenyészik is testem és szívem, szívemnek kősziklája és örökségem te maradsz, Istenem, örökké!”

Eltemettük Ásoth Lászlóné Piriti Margit asszonytestvérünket, aki 71 esztendőt élt és a Dadi úton lakott. Ravatalánál Márk evangéliumából hangzott Isten üzenete: „Aki az ilyen kisgyermekek közül egyet is befogad az én nevemért, az engem fogad be; és aki engem befogad, az nem engem fogad be, hanem azt, aki engem elküldött.”

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--