Hirdetések 2018.01.21

logo

Kedves Testvérünk!

Az elmúlt vasárnap elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Ökumenikus imahét alkalmai

Január 22-én hétfőn, 24-én szerdán és 26-án pénteken lesznek az ökumenikus imahét alkalmai 18 órától. (Az istentiszteletek helyszínei és igehirdetői itt tekinthetők meg). Hirdetjük ehhez kapcsolódóan, hogy január 22-én hétfőn a templomunkban tartott alkalmat követően szeretetvendégség lesz a Gyülekezeti Teremben. Megkérjük Kedves Testvéreinket, hogy süteménnyel készüljünk erre az alkalomra.

Kultúra Napja - városi rendezvény

Február 27-én, szombaton 17 órától a Művelődési Házban lesz városunk Kultúra Napi ünnepsége, amelyen a műsort Művészeti Iskolánk, a Kenderke tanulói és tanárai adják.

Gryllus Dániel koncert

Pál apostol leveleiből készült zenés összeállítás, Gryllus Dániel és zenekara előadásában február 1-jén, csütörtökön, 18 órától lesz a tatai református templomban. A belépés ingyenes, de adományokat az Ifjúsági és Közösségi tér kialakítására elfogadunk.

Fényképgyűjtés

Ahogyan azt hirdettük, a Püspöki Hivatal fényképeket kér a tatai gyülekezettől, a korábbi évek, évtizedek gyülekezeti programjairól, alkalmairól. Akinek van ilyen fényképe, azt kérjük, hogy a fénykép hátuljára írja rá, hogy mikor és hol készült a fénykép, a borítékra pedig írják rá, hogy kitől kaptuk a fényképet, hogy aztán majd mindenkinek pontosan juttathassuk vissza ezeket. Akinek esetleg digitális formában lenne ilyen képe, azt megkérjük, hogy a hivatal@reftata.hu címre küldjék el ezeket nekünk. A határidő 2018. 01. 28.

Halottainkat hirdetjük

Elhunyt ö. Nagy Gézáné Turkovits Gizella asszonytestvérünk, aki 87 esztendőt élt és a Szegfű utcában lakott. Temetésének időpontjáról később történik intézkedés.
 

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!

--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--