Tatai Református Hírmondó 2021. november

hirlevel-fejlec-osz

​Kedves Testvérünk!

A következő hetek eseményeit gyűjtöttünk össze hírlevelünkben. Szeretettel várunk mindenkit.

Batyus ebéd

Megfogalmazásra került gyülekezetünkben, hogy milyen jó lenne több olyan kötetlen együttlétet szervezni, ahol beszélgethetünk, találkozhatunk, jobban megismerhetjük egymást. Ennek kapcsán vetődött fel többekben, hogy jó lenne egy-egy istentisztelet után még együtt maradni, együtt ebédelni. November 14-én, vasárnap lehetőség lesz erre egy batyus ebéd formájában a Kocsi utcai gyülekezeti teremben. Aki szeretne így együtt lenni, az hozzon saját maga, illetve családja (esetleg plusz egy fő) részére hideg ebédet, ami lehet szendvics, fasírt, sült hús, saláta, kenyérféle, üdítő, sütemény. Aki nem tud főzni/sütni, hozhat pogácsát vagy aprósüteményt. A lényeg az, hogy mindenkit szeretettel várunk, hogy együtt tölthessünk egy kis időt beszélgetéssel és barátkozással!

Szolgálói csendesnap

November 20-án tartjuk meg szolgálói csendesnapunkat, melynek keretein belül lesz alkalmunk beszélni a szolgálatunkban megélt örömekről és nehézségekről, gondolkodni a további szolgálatokról, segítségnyújtásról és mindezekért imádkozhatunk is egy közösségben. A program 9:00-kor kezdődik a templomban. Várjuk a gyülekezetben szolgáló Testvéreket!
 

Adventi délután

Adventi elindulás kicsiknek és nagyoknak november 28-án, délután 3 órai kezdettel a templomban. Zenél a Canto-rock együttes. Mindenkit szeretettel várunk!
 




Evangélizációs alkalmak

December 1-3. között adventi üzenettel érkezik hozzánk Ittzés István, nyugalmazott evangélikus lelkipásztor, országos hírű evangélizátor. Az alkalmak témája: Jézus felelős várakozásra int; "Ezért legyetek ti is készen, mert abban az órában jön el az Emberfia, amelyikben nem is gondoljátok!" (Mt.24,44). Szerdától péntekig 18:00 órai kezdettel a templomban tartjuk meg az alkalmakat. Ittzés István felajánlotta a lelkigondozói beszélgetések lehetőségét is, aki szeretne élni vele, jelezze előre számunkra.
 

November hónapban tartott állandó alkalmaink:

Bibliaóra 3-án 17:00 - Ifjúsági és közösségi tér
Férfikör 10-én 18:00 - Ifjúsági és közösségi tér
Nőikör 12-én 18:00 - Ifjúsági és közösségi tér
Presbiteri Bibliaóra 24-én 18:00 - Ifjúsági és közösségi tér
Kórus - minden csütörtökön 18:00 - Tóvárosi kistemplom
IFI Bibliaóra - minden pénteken 19:00 - Gyülekezeti otthon
Gyülekezeti foci minden hétfőn 19:30 - Református Gimnázium tornatermében

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!

--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--