Tatai Református Hírmondó 2021.október

hirlevel-fejlec-osz
​​

Kedves Testvérünk!

Gyülekezetünk őszi alkalmaiból gyűjtöttünk egy csokorra valót. Nagy szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt tapasztalhassuk meg a Közösség áldott, formáló és fenntartó erejét.

Igehirdetés sorozat a közösségről

Akik rendszeres látogatói istentiszteleti alkalmainknak megszokhatták, hogy évente új igehirdetés sorozattal építhetjük hitünket. 
A következő prédikáció sorozat a Közösség témáját öleli fel, mely részletesen honlapunkon olvasható.



Kakaó- kalács reggeli 

Októberben ismét kakaó-kalácsos reggelire hívjuk a családokat. 2021.október 17-én 9 órakor a Kocsi utcai Ifjúsági és Közösségi térben szeretettel várunk minden kicsit és nagyot egy jó hangulatú együttlétre!
 



Gyülekezeti kirándulás

A gyülekezetünk életében immár hagyománnyá váló kirándulás 2021. október 23-án kerül megrendezésre. Ezúttal  Csákberényből elindulva fogunk egy túrát megtenni.  Indulás 9 órakor lesz a Kocsi utcai  templom elől. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!



Lelkészünk beiktatása

2021.október 30-án, szombaton 10 órától lesz a templomban Farkas Balázs lelkipásztorunk beiktatása. Erre az istentiszteletre valamennyi gyülekezeti tagunkat hívjuk és várjuk. A beiktatási istentisztelet a tervezet szerint 2 órás időtartamú lesz, amit majd ebéd követ Gimnáziumunk termeiben. Az ebéd azonban előzetes jelentkezéshez, és ebédjegy felmutatásához kötött. Ebédjegyet az istentiszteletet követően lehet kérni a szolgáló lelkipásztortól.

Reformáció hetének programjai

Evangélikus testvéreinkkel közösen, a reformáció ünnepére készülve, 2021.október 28-30. között 18 órai kezdettel igehirdetés sorozatot szervezünk. Az istentiszteletek a járványügyi helyzetre való tekintettel a Kocsi utcai Református Templomban kerülnek megrendezésre. 





 

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!

--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--