Hirdetések 2019.03.17

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Kiscsoportos alkalmaink

Március 21-én, csütörtökön 18 órától tartjuk meg a férfikör soron következő alkalmát, amelyen témánk a következő lesz: Hol a helyem a gyülekezetben?

Március 22-én, pénteken 17.15-től tartjuk meg felnőtt konfirmációs előkészítőnk következő alkalmát a könyvtár szobánkban.

Egyházmegyei női konferencia

Március 23-án, szombaton lesz Szákszenden az egyházmegyei női konferencia, amelyre szeretettel hívják gyülekezetünk nőtagjait is.

Felújítások

Hirdetjük, hogy egyházkerületi támogatással felújításra kerül majd a Gyülekezeti Otthon és az Imaház. Az Imaház felújítása azonban a tervek szerint 4 millió forinttal meghaladja majd a rendelkezésre álló keretet. Az eddig befolyt adományok összege a tervezet 6%-t teszik ki. Megköszönve az eddigi adományokat, kérjük mindazokat, akiket Isten erre indít, hogy támogassák a felújítás munkáját adományukkal!

Kiadványok

Megvásárolható a Tóvárosi Imaházról megjelent könyv 2500 Forintos áron, a Flóris Benő rektor életéről szóló füzet pedig 500 Forintos áron.

Halottainkat hirdetjük

Az elmúlt héten eltemettük Horváth János tiszteletbeli presbiter testvérünket, aki 79 esztendőt élt és a Kocsi utcában lakott. Ravatalánál a Római levél 7. részéből hangzott fel Isten vigasztaló üzenete: „Mert közülünk senki sem él önmagának, és senki sem hal önmagának; mert ha élünk, az Úrnak élünk, ha meghalunk, az Úrnak halunk meg. Tehát akár éljünk, akár haljunk, az Úréi vagyunk.”

Elhunyt Kurdi Józsefné asszonytestvérünk, aki életének utolsó időszakában Sopronban lakott. Temetése ránk következő szerdán, március 20-án 13 órától lesz a Környei úti temetőben.

Elhunyt Rácz Zoltán férfitestvérünk, aki 59 esztendőt élt és a Nagykert utcában lakott. Temetése március 26-án, kedden, 11 órától lesz a Környei úti temetőben.

Egy esztendővel ezelőtt, 2018. március 21-én hunyt el Szabó Jánosné Papp Eszter asszonytestvérünk. Az emlékezésben is Isten igéje adjon bátorítást: „Szeretteim, szeressük egymást, mert a szeretet Istentől van, és aki szeret, az Istentől született, és ismeri Istent”. Az istentiszteletet követően a harang az ő emlékére szól.
 

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--