Hirdetések 2019.02.17

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Csoportos alkalmak

Február 18-án 18.30-tól megtartjuk 2. számú házicsoportunk alkalmát a Gábriel Családnál.

Február 21-én 18 órától lesz férfikörünk alkalma az ifjúsági és közösségi térben, ahol témánk a következő lesz: Hol a helyem – Isten előtt? Hívjuk és várjuk férfitestvéreinket!

Február 22-én, pénteken, 17.15-től tartjuk meg felnőtt konfirmációs csoportunk első alkalmát a Könyvtárban. A jelentkezőket és az esetleges további érdeklődőket szeretettel várjuk!

Jótékonysági koncert

Február 23-án, szombaton, 17 órától jótékonysági koncert lesz a Menner Bernát Zeneiskola koncerttermében, amelyen Márkus Flóra zongorán játszik majd, rajta kívül tanárok, és más fellépők színesítik a műsort. A koncert adománybevételét olyan gyerekek tandíjára fordítják, akiknek nehézséget jelent ennek a befizetése.

Egyházmegyei látogatás

Február 25-én, hétfőn, 18 órától lesz a Gyülekezeti Teremben az egyházmegyei látogatás alkalma, ahol a 2018-as évről szóló beszámolókat is meghallgathatjuk. Várjuk minden gyülekezeti tagunkat erre az alkalomra.

Könyvek

Megvásárolható a Tóvárosi Imaházról megjelent könyv 2500 Forintos áron, a Flóris Benő rektor életéről és munkásságáról szóló füzet pedig 500 Forintos áron.

Választói névjegyzék

Elkészült a 2019-es évre szóló Választói Névjegyzék tervezete. A mostani vasárnapon és a következő vasárnap lesz lehetőség arra, hogy megnézzük a névjegyzéket, hogy abban gyülekezeti tagjaink szerepelnek-e. A névjegyzékbe azok kerülhetnek be, akik 18. életévüket betöltötték, a gyülekezet istentiszteleti alkalmain részt vesznek, az úrvacsorai lehetőséggel élnek, és a gyülekezet életéhez anyagilag is hozzájárulnak. Mindenki gondolja végig, hogy a feltételeknek megfelel-e, majd pedig ellenőrizze, hogy a névjegyzékben szerepel-e. Amennyiben valaki a névjegyzékből kimaradt, kérjük, hogy jelezze ezt nevének, címének megadásával. Február 28-án a választói névjegyzéket az észrevételeknek megfelelően lezárjuk.

Takarítónőt keresünk

Hirdetjük, hogy gimnáziumunk takarítónőt keres. A részletekkel kapcsolatban keressék Illés Dániel Igazgató Urat, vagy Múthné Szakáts Zita Gazdasági Vezetőt.

Halottainkat hirdetjük

Elbúcsúztunk Szegvári Antalné Simon Ildikó asszonytestvérünktől, aki 78 esztendőt élt és az Egység utcában lakott. A Timóteushoz írt 2. levél 1. részéből hangzott Isten vigasztaló üzenete: „Ne szégyelld hát a mi Urunkról szóló bizonyságtételt, (…) mert ő szabadított meg minket, és ő hívott el szent hívással. (…) Tudom, kiben hiszek, és meg vagyok győződve, hogy neki van hatalma arra, hogy a rám bízott kincset megőrizze arra a napra.”

Elbúcsúztunk Egyházi Lajosné Pék Erzsébet asszonytestvérünktől, aki 88 esztendőt élt és Naszályon lakott. Ézsaiás próféta 40. részéből hangzott fel Isten vigasztaló üzenete: „Elszárad a fű, elhervad a virág, de Istenünk igéje örökre megmarad. Magas hegyre menj föl, ki örömhírt viszel (…), harsány hangon kiálts, ki örömhírt viszel (…)! Kiálts, ne félj! Mondd (…): Itt van Istenetek!”

Elhunyt Halom Viktória nőtestvérünk, aki 77 esztendőt élt és Tatán, majd Budapesten lakott. Temetése ránk következő kedden, február 19-én lesz szűk családi körben Nagyigmándon.

Elhunyt Bánhegyi Lászlóné Fülöp Ilona volt óvónő testvérünk, aki 80 esztendőt élt és a Deák Ferenc utcában lakott. Hamvasztás utáni búcsúztatása ránk következő kedden, február 19-én 11 órától lesz az Almási úti temetőben.

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--