Hirdetések 2019.02.10

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Adományok a Ráday Kollégiumi tűz károsultjaina

Az elmúlt héten 500.000 Forintot küldtünk el a Ráday Kollégiumban keletkezett tűz károsultjainak megsegítésére. Isten áldása legyen minden jószívű adakozón.

Házicsoport

Ránk következő kedden, február 12-én 18 órakor tartjuk meg házicsoportunk alkalmát az Elek Családnál.

Presbiteri gyűlés

Február 13-án, szerdán 17 órától tartjuk meg következő presbiteri gyűlésünket a Gyülekezeti Teremben. Mindazok, akik nyomtatott formában kapják a meghívót, átvehetik ezeket az istentiszteletet követően.

Presbiteri konferencia

Február 16-án, szombaton 9.30-tól lesz Kocson a Tatai Református Egyházmegye Presbiteri Konferenciája, amelyre várjuk presbiter testvéreinket. Találkozás 9 órakor a tatai templom előtt lesz.

Ökumenikus beszélgetés

Március 2-án, szombaton 16 órától a gyülekezeti teremben lesz egy úgynevezett ökumenikus beszélgetés, amelyen a római katolikus, evangélikus és református egyházközségek parókus lelkészei válaszolnak a feltett kérdésekre. A kérdéseket február 24-e, vasárnapig kérjük eljuttatni Szabó Előd lelkipásztorhoz.

Gimnáziumi jótékonysági bál

Ránk következő szombaton, február 16-án lesz gimnáziumunkban a jótékonysági szülői bál. Ehhez kapcsolódóan gyülekezeti tagjaink számára is adott a lehetőség, hogy támogató jegyet vásároljunk. Ezek a kijáratnál, a szülői tanács tagjainál vásárolhatók meg.

Halottainkat hirdetjük

Elhunyt Szegvári Antalné Simon Ildikó asszonytestvérünk, aki 78 esztendőt élt és az Egység utcában lakott. Hamvasztás utáni búcsúztatása ránk következő szombaton, február 16-án 11 órától lesz a református templomban.
 
Elhunyt Egyházi Lajosné Pék Erzsébet asszonytestvérünk, aki 88 esztendőt élt és Naszályon lakott. Hamvasztás utáni búcsúztatása ránk következő szombaton, február 16-án 14 órától lesz a református templomban.
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--