Hirdetések 2019.01.20

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Ökumenikus imahét

Január 21-én, 23-án és 25-én, hétfőn, szerdán és pénteken 18 órától tartjuk meg az ökumenikus imahét alkalmait városunkban. A helyszínekről és a szolgálattevőkről szórólapot készítettünk, amely elvihető a kijáratoktól. A pénteki napon, amikor templomunkban lesz az istentisztelet, akkor a gyülekezeti otthonban szeretetvendégség lesz, kérjük kedves testvéreinket, hogy süteménnyel segítsék a szeretetvendégséget. A szeretetvendégség előkészítésére 17 órától kerül sor, a süteményeket is ekkortól lehet hozni.

Házicsoport

Ránk következő csütörtökön, január 24-én 18.30-tól tartjuk meg házicsoportos alkalmunkat a Szécsi Családnál.

Felnőtt keresztelőre és konfirmációra felkészítő alkalmak

Hirdetjük, hogy a februári hónaptól felnőtt konfirmációs, felnőtt keresztelésre is felkészítő alkalmat indítunk, amelyre lehet jelentkezni Szabó Előd lelkipásztornál.

Kiadványaink

Megvásárolható a Tóvárosi Imaházról megjelent könyv 2500 Forintos áron, a Flóris Benő rektor életéről és munkásságáról szóló füzet pedig 500 Forintos áron.

Halottainkat hirdetjük

Elhunyt György Endréné Gál Margit asszonytestvérünk, aki 82 esztendőt élt és a Keszthelyi úton lakott. Temetése január 21-én, hétfőn 10 órától lesz az Almási úti temetőben, a családi sírnál.

Elhunyt Hancsics Józsefné Czukovács Gabriella asszonytestvérünk, aki 56 esztendőt élt és a Május 1. úton lakott. Hamvasztás utáni búcsúztatása január 25-én 13 órától lesz a tóvárosi imaházban.

Elhunyt Keresztes Szilveszterné Révay Elvira asszonytestvérünk, aki 89 esztendőt élt és Budapesten lakott. Temetése február 1-jén, pénteken 15 órától lesz az Almási úti temetőben.
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--