Hirdetések 2019.01.06

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Megemlékezés a doni katasztrófa áldozatairól

Pénteken, január 11-én, 10 órától, a Művelődési Ház mellett lévő II. világháborús emlékműnél lesz a doni katasztrófa áldozatairól megemlékezés. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Zenés istentisztelet

Január 13-án, vasárnap délután 16 órától lesz zenés istentiszteletünk, amelyen folytatjuk megkezdett sorozatunkat, és Pál apostol életének következő fontosabb állomását vesszük végig az Apostolok Cselekedeteiről írt könyv alapján.

Megvásárolható kiadványok

A 2019-es esztendőre szóló Bibliaolvasó Kalauz megvásárolható az istentiszteletet követően. Megvásárolható a Tóvárosi Imaházról megjelent könyv 2500 Forintos áron, a Flóris Benő rektor életéről és munkásságáról szóló füzet pedig 500 Forintos áron.

Halottainkat hirdetjük

Az elmúlt héten búcsút vettünk Somogyvári Tamás férfitestvérünktől, aki 68 esztendőt élt és az Új úton lakott. Ézsaiás próféta könyvének 40. részéből hangzott Isten vigasztaló üzenete: „Elfáradnak és ellankadnak az ifjak is. De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.”

Elhunyt Maszlavér Ferencné Göttschi Erzsébet asszonytestvérünk, aki 74 esztendőt élt és a Bacsó Béla úton lakott. Temetése ránk következő szerdán, november 9-én 11 órától lesz az Almási úti temetőben.

Elhunyt György Endréné Gál Margit asszonytestvérünk, aki 82 esztendőt élt és a Keszthelyi úton lakott. Temetése január 14-én, hétfőn 11 órától lesz az Almási úti temetőben, a családi sírnál.
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--