Református hírmondó - 2018.szeptember

hirlevel-fejlec-osz

Kedves Testvérünk!

A hosszú, meleg nyár után gyülekezetünk élete újra felpezsdült. A család minden tagja számára kínálunk tartalmas és lélekemelő programokat, melyekből most összegyűjtöttük egy csokorral.

Családi Nap 2018

Családi nap plakátAz idei ősz sem telhet el gyülekezetünk családi napja nélkül. 2018. szeptember 22-én 8.45-től ismét lehetőség lesz kicsiknek és nagyoknak színesebbnél színesebb programokon részt venni. Már nagy erőkkel készülünk, hogy valóban a családok megtalálják nálunk mindazt, amivel kikapcsolódhatnak, feltöltekezhetnek, egy kicsit megpihenhetnek. Programok. Regisztrálok.

Baba-Mama Klub

Baba mama klubSzeptembertől ismét megkezdődnek a baba-mama klub foglalkozásai. Mindenkit szeretettel várunk, aki egy családias, befogadó közösségben szeretne tartalmas időt tölteni kisbabájával. A foglalkozásokon a sok játékon és beszélgetésen túl magyar hagyományú gyermekdalokat és mondókákat is lehet tanulni. Helyszín: Tata, Kocsi u.13 (Csillag-Virág Családi Napközi mellett). Időpont: minden pénteken 10:00-11:30 között.

Női kör

Női körHavonta egy alkalommal női bibliaórát tartunk. Ezek a péntek esték lehetőséget adnak, hogy kötetlenebb formában beszélgessünk minket érintő problémákról, Isten ezekre vonatkozó válaszairól. Az alkalmak résztvevői vegyesen, minden korosztályból képviseltetik magukat. Vannak kisgyermekes anyukák és unokáikat nevelő nagymamák, vannak fiatal asszonyok és olyanok is, akiknek gyerekei már kirepültek a fészekből. Isten hatalmas csodáját éljük meg abban, hogy a korosztály sokszínűsége ellenére is könnyen megtaláljuk a közös hangot. A bibliaóra témái nagyon változatosak és az idei évben már a résztvevők kéréseinek is eleget tettünk az alkalmak témáinak kijelölésekor. Témák és időpontok

Férfi kör

Férfi körA tavalyi évtől kezdődően férfi kör is működik gyülekezetünkben, ahol Isten Igéjének tükrében beszélgetünk a férfi léttel járó kihívásokról, feladatokról, örömökről vagy éppen nehézségekről. Az alkalmak minden hónap harmadik csütörtökén, 18 órai kezdettel kerülnek megrendezésre. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--