Hirdetések 2018.09.09

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Női bibliaóra

Pénteken, szeptember 14-én, 18 órától tartjuk meg női bibliaóránkat a könyvtárban, ahová szeretettel hívjuk és várjuk nőtestvéreinket.

Családi Nap 2018.

Családi Napunk programjait is hirdetjük. Szeptember 22-én, szombaton 9 órától kezdjük a templomban ezt a napunkat egy rövid áhítattal, ami egyben a hittanos tanévnyitó is. Ezt a családoknak, gyermekeknek, fiataloknak szóló különböző programok követik. 13 órától Pintér Béla koncertje lesz a templomban. Szeretettel kérjük Kedves Testvéreinket, hogy süteménnyel segítsék a vendéglátást ezen a napon. Hívunk és várunk minden érdeklődőt a Családi Napra!

Halottainkat hirdetjük

Az elmúlt héten eltemettük Sváb Istvánné Garbacz Gizella asszonytestvérünket, aki 86 esztendőt élt és a József Attila utcában lakott. Ravatalánál hangzott fel Isten vigasztaló üzenete: „Miért néztek irigyen, ti, sokcsúcsú hegyek arra a hegyre, amelyet Isten lakóhelyéül választott? Ott is lakik az Úr örökre!”

Eltemettük Blahó Lajosné Smider Erzsébet asszonytestvérünket is, aki 82 esztendőt élt és a Nefelejcs utcában lakott. Ravatalánál hangzott fel Isten bátorító üzenete: „Az Ige testté lett, közöttünk lakott, és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét, telve kegyelemmel és igazsággal.”
 

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!

--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--