Hirdetések 2018.06.24

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.
 

REND belépőjegyek átvétele

Hirdetjük, hogy a REND belépők, programfüzetek, ebédjegyek megérkeztek. A jelentkezőket kérjük, hogy vegyék át ezeket az istentiszteletet követően.

Süteményekkel segíthetünk

Hétfőtől, június 26-tól lesz alsós hittantáborunk a gyülekezeti otthonban. Ennek zárása a szülőkkel együtt lesz pénteken délután. Kérjük Kedves Testvéreinket, hogy süteménnyel segítsék ennek a lebonyolítását. A süteményeket pénteken 15 óráig lehet behozni a Kocsi utcai gyülekezeti otthonba.

Halottainkat hirdetjük

Eltemettük Soós Istvánné Bardovics Margit asszonytestvérünket, aki 82 esztendőt élt és a Dob utcában lakott. Ravatalánál a II. Korinthusi levél 5. részéből hangzott Isten bátorító üzenete: „Tudjuk pedig, hogy ha földi sátorunk összeomlik, van Istentől készített hajlékunk, nem kézzel csinált, hanem örökkévaló mennyei házunk.”

Elhunyt Beke Tibor férfitestvérünk, aki 76 esztendőt élt és a Nefelejcs utcában lakott. Temetése szerdán, június 27-én, 15 órakor lesz a Környei úti temetőben.

Elhunyt Rebi Ferenc férfitestvérünk, aki 62 esztendőt élt és a Kazincbarcikai utcában lakott. Temetése pénteken, június 29-én, 15 órakor lesz a Környei úti temetőben.
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--