Hirdetések 2018.05.13

logo

Kedves Testvérünk!

Az elmúlt vasárnap elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Férfikör

Május 17-én (csütörtökön) 18 órától lesz férfikörünk következő alkalma a Könyvtárban. Hívjuk és várjuk férfitestvéreinket!

Pünkösdi ünnepi istentisztelet rendje

Hirdetjük a pünkösdi ünnepi istentiszteleti rendet. Pünkösd első napján délelőtt 9 órától a tóvárosi imaházban, 10 órakor pedig a templomban lesz istentisztelet, mindkét alkalmon az Úr szent asztalát megterítjük. A 10 órás istentiszteleten tesznek ünnepélyes fogadalmat az idén konfirmáltak.
Délután 15 órai kezdettel a gyülekezeti teremben, 18 órától a tóvárosi imaházban tartunk istentiszteletet.
Pünkösd második napján 9 és 18 órakor az imaházban, 10 órakor a templomban, 15 órakor pedig a Kocsi utcai gyülekezeti teremben tartunk istentiszteletet, ha az Úr engedi és élünk. Ünnep másnapján a 9 órás istentiszteleten énekel gyülekezetünk kórusa, a 10 órás istentisztelet keretében úrvacsoraosztás lesz. Az ünnep másodnap délutáni istentiszteleteinken a Pápai Teológia ünnepi követe, Makra Zsolt V. éves hallgató szolgál majd.

Jelentkezés a gyülekezeti táborba

Lehet még jelentkezni a július 26-29. közötti pápai gyülekezeti táborunkba az 5000 Forintos előleg befizetésével.

REND

A Református Egyházi Napok Dunántúl (REND) rendezvénysorozatra, amely június 29. és július 1. között lesz, május 15-ig lehet jelentkezni. Jelentkezési lap a kijáratoknál található.

Kupakgyűjtési akció

Hirdetjük, hogy kupakgyűjtési akciónkat 1 hét múlva, május 20-án, vasárnap lezárjuk, aki még gyűjti a kupakokat, addig legyen szíves behozni.

Szeretethíd

Május 25-én, pénteken és május 26-án szombaton lesz gyülekezetünkben a Szeretethíd programsorozathoz kapcsolódóan néhány lehetőség. Pénteken délután a két idősek otthonába megy el egy kisebb küldöttség, aki ebben szeretne részt venni, kérem, hogy Farkas Balázst keressék. Szombaton reggel 8 órától pedig a templomban és környékén szeretnénk a takarítást, kertrendezést és egyebeket elvégezni. Várjuk szolgálni vágyó testvéreinket ezekre az alkalmakra.

Perselypénz a Csépi templom felújítására

Hirdetjük, hogy a május 27-i perselypénzünket a Csépi templom felújítására ajánljuk fel, készítsük így adományainkat erre a vasárnapra.

Halottainkat hirdetjük

Elhunyt Tóth Vincéné Karsai Erzsébet asszonytestvérünk, aki 91 esztendőt élt és a Dornyai utcában lakott. Temetése ránk következő kedden, május 15-én 15 órától lesz a Kocsi úti temetőben.

Elhunyt Németh Istvánné Mózes Katalin asszonytestvérünk. Temetése ránk következő pénteken, május 18-án 11 órától lesz az Almási úti temetőben.
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--