Református hírmondó - 2018. február

logo

Kedves Testvérünk!

Gyülekezetünk februári hírlevelében az előttünk álló programokat, istentiszteleti alkalmakat és adománygyűjtést gyűjtöttük egy csokorba. ​

Böjti gyülekezeti hét

Erőtlenségeink címmel gyülekezetünk böjti rendezvénysorozata a Húsvét ünnepére készít fel bennünket. Az istentiszteletek 2018. február 26. - március 2. között, minden este 18 órai kezdettel kerülnek megrendezésre a Református Gyülekezeti Otthonban (Tata, Kocsi u.15). A rendezvény plakátja és részletes programja itt megtekinthető. Mindenkit szeretettel várunk!

Dániel könyve

Gyülekezetünk életében több alkalommal is került már sor igehirdetés sorozatra, ahol hétről hétre egy téma köré csoportosítva hallgathattuk Isten buzdító üzenetét. Ilyenek voltak A Lélek gyümölcsei vagy az Isten fegyverzete témakörei. A prédikációkat most tematikusan is összegyűjtöttük gyülekezünk honlapján. A Húsvétra készülve ezúttal Dániel könyvéé a főszerep.

Gyűjtés a Nagyberegi Református Líceumnak

NagyberegNagybereg a magyar-ukrán határtól kb. 15 km-re fekszik. Az itt működő magyar iskola nem kap működési támogatást az ukrán államtól, ezért a pedagógusok sokszor hónapokig várnak fizetésükre. Február végéig a szeretetperselybe elhelyezett adományokkal a líceumot támogatjuk. (Templomban fekete persely, imaházban fehér perselyek.) A tavaly összegyűlt adományainkat három gyülekezeti társunk személyesen vitte el Nagyberegre. Rövid összefoglalójuk itt olvasható.

Ismét kakaó-kalács reggeli

Soron következő kakaó kalács reggelinket 2018. március 11-én 9 órakor a Református Gyülekezeti Otthonban tartjuk. Szeretettel várjuk a családokat egy közös reggelire, beszélgetésre, a kisebbeket játékra. Az istentiszteleten a Kőkúti Általános Iskola felső tagozatos diákjainak szolgálatát hallgathatjuk.

 

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
 
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--