Hirdetések 2018.01.28

logo

Kedves Testvérünk!

Az elmúlt vasárnap elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Presbiteri bibliaóra

Január 31-én, szerdán 18 órától tartjuk meg presbiteri bibliaóránkat a Könyvtárban. Hívjuk és várjuk rá presbiter testvéreinket!

Gryllus Dániel koncert

Gryllus Dániel és zenekara tart koncertet február 1-jén, csütörtökön, 18 órától a tatai református templomban. A belépés ingyenes, de adományokat az Ifjúsági és Közösségi tér kialakítására köszönettel elfogadunk. A koncertet követően CD vásárlására és dedikálására lesz lehetőség.

Egyházmegyei vizitáció

Február 5-én 18 órától lesz az egyházmegyei vizitáció alkalma a Gyülekezeti Teremben. Hívjuk és várjuk erre a gyülekezet valamennyi tagját.

Gimnázium jótékonysági bálja

Február 10-én lesz a Szülői Tanács rendezésében gimnáziumunk jótékonysági bálja. Támogatójegyek 500, 1000, valamint 2000 Forint értékben vásárolhatóak a mai és a jövő heti istentiszteletet követően.

Ifjúsági és közösségi tér

Az ifjúsági és közösségi térre beérkezett adományok összege 2.497.735 Forint, ami a tervezett 3.000.000 Forintos felújítás 83,25 %-a. Köszönjük az eddig befizetett adományokat!

Halottainkat hirdetjük

Elhunyt Szabó Kálmánné Sebestyén Margit asszonytestvérünk, aki 82 esztendőt élt és a Gesztenyefasorban lakott. Temetése január 30-án, kedden 14 órától lesz a Környei úti temetőben.

Elhunyt ö. Nagy Gézáné Turkovits Gizella asszonytestvérünk, aki 87 esztendőt élt és a Szegfű utcában lakott. Hamvasztás utáni búcsúztatása február 2-án, pénteken, 14 órától lesz a Tóvárosi Imaházban.
 

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!

--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--