Hirdetések 2017.12.17

logo

Kedves Testvérünk!

Az elmúlt vasárnap elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Ünnepi istentiszteleteink rendje

2017. december 24-én délelőtt, a szokott időben, 9 órakor a tóvárosi imaházban, 10 órakor a templomban tartunk istentiszteletet. A 9 órás istentisztelet keretében hallgathatjuk meg kórusunk ádventi-karácsonyi szolgálatát az imaházban.
2017. december 24-én délután 16 órától, egy időben, a tóvárosi imaházban és a templomban tartunk szentesti istentiszteletet.
2017. december 25-én és 26-án a tóvárosi imaházban 9 és 18 órától, a templomban 10 órától, a Kocsi utcai gyülekezeti teremben 15 órától tartjuk alkalmainkat.
A templomban december 25-én és 26-án, a tóvárosi imaházban pedig december 25-én, a délelőtti istentiszteleten úrvacsoraosztás lesz. December 26-án, a délutáni alkalmainkon Borsi Péter V. éves pápai teológiai hallgató szolgál majd.

Ifjúsági és közösségi tér kialakítására beérkező adományokról

Az ifjúsági és közösségi tér kialakítására továbbra is kérjük kedves testvéreink adományát. Terveink szerint 3 millió Forintos felújítást végeznénk, amelyből a pénteki napig 2.208.735 Ft érkezett be, vagyis céljaink 73,62%-a már rendelkezésre áll, köszönjük minden kedves testvérünk befizetett adományát!

Új kiadványok érkeztek

A 2018-as esztendőre szóló Képes Kálvin Kalendárium és Bibliaolvasó Kalauz megvásárolható az istentiszteletet követően.

Karácsonyi Harangszó 

Elkészült a Harangszó karácsonyi száma. Gyülekezetünk ünnepi alkalmakra megjelenő kiadványa elektronikus formában itt letölthető

Kupakokkal segíthetünk

Egy kupakos segítségkéréssel fordulunk Kedves Testvéreinkhez! Van egy beteg kislány, akit meggyógyítani ugyan nem tudnak, de fejlesztésekkel tudnak segíteni, hogy állapota ne romoljon. A fejlesztések eléggé nagy költséget rónak a családra, de vannak helyek, ahol kupakokkal, fedelekkel tudnak fizetni. Az a kérésünk, hogy az ásványvizes, tejes, citromleves, ecetes, olajos, üdítős, pezsgőtablettás, tusfürdős, samponos, mosószeres, dezodoros kupakokat, margarinos, joghurtos, kefires, tejfölös tetőket gyűjtsük össze, és hozzuk el akár az imaházba, akár a templomba és így juttatjuk el majd a családhoz.

Karácsonyi adományok

Megköszönjük minden kedves testvérünknek a szeretetdobozban hozott, vagy más formában eljuttatott karácsonyi adományokat! Isten áldja meg a jószívű adakozókat!

Halottainkat hirdetjük

Eltemettük Hajnáczky Dénes férfitestvérünket, aki 77 esztendőt élt és a Kocsi utcában lakott. Ravatalánál az I. Korinthusi levél 13. részének 13. verséből hangzott fel Isten vigasztaló üzenete: „Most azért megmarad a hit, a remény, a szeretet, e három: ezek közül pedig a legnagyobb a szeretet.”

Elhunyt Gál Erzsébet nőtestvérünk, aki 74 esztendőt élt és a Hullám utcában lakott. Temetése 2017. december 20-án 11 órától lesz a Környei úti temetőben a családi sírnál.

 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!

 
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--