Hirdetések 2017.12.03

logo
Kedves Testvérünk!A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Adventi gyülekezeti alkalmaink

December 4-8. között, hétfőtől péntekig minden este 18 órától lesznek ádventi istentiszteleteink a Kocsi utcai gyülekezeti otthonban, erre is várunk mindenkit! Részletes program itt olvasható.

December 4-én az istentiszteletet követően presbiteri gyűlést is tartunk, amelyre hívjuk és várjuk presbitertestvéreinket!

December 9-én, szombaton 18 órától templomunkban lesz a Kenderke Barátai Zenekar koncertje, amelyen ádventi, karácsonyra hangoló dallamokat hallgathatunk.

December 10-én pedig délután 16 órától ugyancsak a templomban lesz a zenés istentiszteletet követően ádventi gyermekdélutánunk, amelyet majd egy kis szeretetvendégség követ. Ezen a szeretetvendégségen a gyülekezet tagjai által készített kalácsokkal szeretnénk megvendégelni a gyerekeket, kérjük, hogy aki tud, ilyen formában segítsen nekünk!

Egy doboznyi szeretet - élelmiszergyűjtés a rászorulóknak

A Magyar Református Szeretetszolgálat adománygyűjtő akciójához  gyülekezetünk is csatlakozott, így adományunkkal a környezetünkben nélkülözésben élő családoknak, magányosan élő időseknek segíthetünk.  A dobozba cukor, olaj, konzerv, liszt, kakaó, tea, fűszer, édesség, mosószer, öblítő, fogkrém, sampon, tusfürdő kerülhet. Kartondobozok a Lelkészi Hivatalból elvihetők. Az adományokat december 17-ig szeretettel várjuk!

Kupakokkal segíthetünk 

Egy kupakos segítségkéréssel fordulunk Kedves Testvéreinkhez! Van egy beteg kislány, akit meggyógyítani ugyan nem tudnak, de fejlesztésekkel tudnak segíteni, hogy állapota ne romoljon. A fejlesztések eléggé nagy költséget rónak a családra, de vannak helyek, ahol kupakokkal, fedelekkel tudnak fizetni. Az a kérésünk, hogy az ásványvizes, tejes, citromleves, ecetes, olajos, üdítős, pezsgőtablettás, tusfürdős, samponos, mosószeres, dezodoros kupakokat, margarinos, joghurtos, kefires, tejfölös tetőket gyűjtsük össze, és hozzuk el akár az imaházba, akár a templomba és így juttatjuk el majd a családhoz.

Új kiadványok érkeztek

A 2018-as esztendőre szóló Képes Kálvin Kalendárium és Bibliaolvasó Kalauz megvásárolható az istentiszteletet követően.

Adományok az ifjúsági és közösségi térre

Az ifjúsági és közösségi tér kialakítására továbbra is kérjük kedves testvéreink adományát. Az adományokat a lelkészi hivatalban, vagy a szórólapon is feltüntetett bankszámlákra lehet befizetni. Terveink szerint 3 millió Forintos felújítást végeznénk, amelyből a pénteki napig 2.005.735 Ft érkezett be, vagyis céljaink 66,85%-a már rendelkezésre áll, köszönjük minden kedves testvérünk befizetett adományát! A kiadási oldalon pedig 440 ezer Forint áll.

Halottainkat hirdetjük

Elhunyt Nagy László férfitestvérünk, aki 82 esztendőt élt és a Gesztenyefasorban lakott. Temetése december 4-én 15 órától lesz az Almási úti temetőben.

Elhunyt Mazán Ferenc férfitestvérünk, aki 63 esztendőt élt és a Kazincbarcikai úton lakott. Temetése ránk következő csütörtökön, december 7-én 11 órától lesz a Környei úti temetőben.

Elhunyt Neubauer Antal férfitestvérünk is, aki 75 esztendőt élt és a Pálóczi Horváth Ádám utcában lakott. Temetése ugyancsak csütörtökön, december 7-én 13 órától lesz a Környei úti temetőben.
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--