Református hírmondó - december

logo

Kedves Testvérünk!

Szeretettel hívunk és várunk gyülekezetünk ünnepi alkalmaira! Éljük át együtt Advent és Karácsony varázsát, hogy szívünkben is megszülethessen a várva várt Megváltó!

Adventfői Ökomenikus Zenés Áhitat

A már hagyománnyá vált adventi koncert 2017. december 3-án 16 órai  kezdettel kerül megrendezésre a kocsi utcai református templomban. Példamutató módon a város egyházi és felnőtt kórusai összefogva mintegy 60-80 énekessel és a Soltész István Kamarazenekart is bevonva, színvonalas műsorral készülnek karácsony ünnepére. A fellépő kórusok neveit és a részletes programot ide kattintva tekintheted meg.
 

Adventi esték

Szeretettel várunk egy adventi hangolódásra 2017. december 4-8. között a hét minden napján 18 órai kezdettel a kocsi utcai gyülekezeti otthonba, ahol estéről-estére más vendég igehirdető közvetíti Isten igéjét. A lelkészek neveit itt olvashatod.

Gyermekek adventi délutánja zenés istentisztelettel 

Adventi gyermekdélutánunk 2017. december 10-én 16 órai kezdettel a kocsi utcai református templomban kerül megrendezésre. Szeretettel várjuk az egész családot, ahol igazi adventi hangulat vár mindenkire. A konfirmandusok kis csapata verssel, a felnőttek bibliai jelenettel, a Canto-Rock együttes pedig zenéléssel hangol mindenkit az előttünk álló karácsonyra. Az alkalom végén egy kis uzsonnával is készülünk mindazok számára, akik eljönnek.

Egy doboznyi szeretet - élelmiszergyűjtés a rászorulóknak

A Magyar Református Szeretetszolgálat adománygyűjtő akciójához  gyülekezetünk is csatlakozott, így adományoddal a környezetünkben nélkülözésben élő családoknak, magányosan élő időseknek segíthetsz. Adományaidat december 17-ig szeretettel várjuk! Mi kerüljön a dobozba és hova adhatod le? Kattints ide a részletekért!

Istentől áldott, békés ünnepeket kívánunk! Áldás, békesség!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--