Hirdetések 2017.10.29

logo

Kedves Testvérünk!

Az elmúlt vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Istentiszteleti alkalmak

Október 30-án és 31-én 18 órától lesznek evangélikus testvéreinkkel közös istentiszteleti alkalmaink, hívjuk és várjuk erre is minden kedves testvérünket!

Hétfőn, október 30-án, 18 órától a tóvárosi imaházban, Franko Mátyás evangélikus lelkész szolgálatával, október 31-én pedig az evangélikus kistemplomban Szabó Előd szolgálatával lesz istentisztelet. A reformáció napján, október 31-én délelőtt 9 órától az imaházban, 10 órától pedig a templomban tartunk istentiszteletet.

Reformáció 500 Nemzeti Megemlékezés

Hirdetjük, hogy október 31-én 10 órától a Papp László sportarénában lesz a központi reformációs ünnepség, erre is várják az érdeklődőket. Részletes program ide kattintva érhető el.

Nőszövetségi bibliaóra

Szeretettel emlékeztetjük a nőszövetség tagjait, hogy bibliaóránkat most kivételesen nem a hónap első szerdáján tartjuk, tekintettel november 1-re, hanem a második szerdán, november 8-án 17 órától a könyvtárban.

Adományok az ifjúsági és közösségi térre

Az ifjúsági és közösségi tér kialakítására továbbra is kérjük kedves testvéreink adományát. Az adományokat a lelkészi hivatalban, vagy a szórólapon is feltüntetett bankszámlákra lehet befizetni. Terveink szerint 3 millió Forintos felújítást végeznénk, amelyből a pénteki napig 1.839.105 Ft érkezett be, vagyis céljaink 61,3%-a már rendelkezésre áll, köszönjük minden kedves testvérünk befizetett adományát!

Zsetonokkal szavazzunk a Kendekére

Még egy segítségnyújtási lehetőséget hirdetünk. A TESCO áruházakban (Tatán, Tatabányán és Komáromban) lehetőség van arra, hogy a vásárlásnál kapott zsetonokkal szavazzunk a pénztárak mellett. Kérjük, hogy akinek lehetősége van, a Kenderke Iskolánk udvarán kialakítandó zöld felületet támogassa ezzel. Röviden: a zsetonokkal szavazzunk a Kenderkére!

Halottainkat hirdetjük

Az elmúlt héten eltemettük Szabó Lajosné Guzmics Margit asszonytestvérünket, aki 83 esztendőt élt és a Kálvária utcában lakott. Ravatalánál a 27. zsoltárból (4. 7-9.) hangzott fel Isten biztató üzenete: „Egy dolgot kérek az Úrtól, azért esedezem: hogy az Úr házában lakhassam egész életemben; láthassam, milyen jóságos az Úr. Halld meg, Uram, hívó hangomat! Könyörülj rajtam, hallgass meg! Ha ezt mondod: Járuljatok színem elé! - szívem így válaszol: Színed elé járulok, Uram! Ne rejtsd el előlem orcádat, ne utasítsd el szolgádat! Te vagy az én segítségem, ne vess el, ne hagyj el, szabadító Istenem!”

Az Úristen vigasztaló kegyelme kísérje elhunyt testvérünk itt maradt gyászoló szeretteit!
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--