Református hírmondó - szeptember

 

logo

---

Kedves Testvérünk!

Gyülekezetünk elektronikus hírlevelét olvasod, melyet azzal a céllal indítottunk útjára, hogy tájékoztassunk aktuális híreinkről, programjainkról, valamint beszámoljunk a már mögöttünk lévő eseményekről. Bízunk benne, hogy örömödet leled az olvasásban és hamarosan találkozhatunk gyülekezeti alkalmainkon.

Családi nap 2017 „Az igaz ember pedig hitből fog élni” (Róm 1:17)

 Az idei ősz sem telhet el gyülekezetünk családi napja nélkül. 2017. szeptember 23-án 9 órától ismét lehetőség lesz kicsiknek és nagyoknak színesebbnél színesebb programokon részt venni. Már nagy erőkkel készülünk, hogy valóban a családok megtalálják nálunk mindazt, amivel kikapcsolódhatnak, feltöltekezhetnek, egy kicsit megpihenhetnek. Tovább

A rendezvényen egy finom ebéddel is szeretnénk megvendégelni a résztvevőket. A mennyiségek tervezéséhez szükséges előre tudnunk, hogy hány résztvevőre számítsunk, ezért kérünk regisztrálj honlapunkon!
 


Állandó programjaink 

Véget ért a nyár és gyülekezetünkben ismét megkezdődtek csoportfoglalkozásaink.
Nőszövetségi bibliaórát tartunk minden hónap első szerdáján, ahol soron következő missziós és diakóniai feladatainkat beszéljük meg. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A hónap második péntekjén női bibliaórán találkozhatunk, mely esték lehetőséget adnak arra, hogy kötetlenebb formában beszélgessünk minket érintő problémákról, Isten ezekre vonatkozó válaszairól. Szeretettel várunk Téged is!

Férfi testvéreink bibliaórája minden hónap harmadik csütörtökén kerül megrendezésre. 

Gyülekezetünk Soli Deo kórusa csütörtök esténként 18 órakor gyakorol a Tóvárosi Imaházban. Új érdeklődőket mindig örömmel várunk!

Vasárnaponként a templomi istentisztelettel egy időben gyermekmegőrzést, a nagyobb gyerekek számára, 2. osztálytól gyermek istentiszteletet tartunk. Ezeken a foglalkozásokon a gyerekek a saját koruknak, tudásuknak megfelelően hallanak Isten Igéjéről.

Házi bibliacsoportjaink váltakozó helyszíneken, családias környezetben kéthetente találkoznak, ahol kötetlenebb formában beszélgethetnek Isten igéjéről, megvitathatják élethelyzetük felmerülő örömeit vagy nehézségeit és közös imádságban kérhetnek áldást és útmutatást életükre. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Részvételi szándékodat elérhetőségeink bármelyikén jelezheted.
 

Áldást, békességet!

--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--