Hirdetések 2019.10.20

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Dandárzenekar koncertje

Október 23-án 18 órától templomunkban lesz a dandárzenekar ünnepi koncertje. A koncert keretében mutatjuk be ünnepélyesen Vitéz Becsák László néhai presbiter testvérünk tábori naplóját. Szeretettel várunk minden érdeklődőt erre koncertre, könyvbemutatóra.

Házicsoport

Október 24-én, csütörtökön megtartjuk a 3. számú házicsoportunk alkalmát.

Ünnepi istentiszteleti rend

Október 31-én, reformáció ünnepének napján a megszokott rendtől eltérően tartunk istentiszteleteket. Reggel 9 órakor istentiszteleti alkalmunk nem lesz. A 10 órás istentiszteletre várjuk minden kedves testvérünket, aki délelőtti alkalmunkon részt szeretne venni. Ezt az istentiszteletet a Kossuth Rádió közvetíti, így azt kérjük, hogy legkésőbb 9 óra 55 perckor mindenki foglalja el a helyét október 31-én.

Evangélikus testvéreinkkel közös alkalmainkat megtartjuk október 30-án és 31-én 18 órától az evangélikus kistemplomban. Reformáció napján a 18 órás istentiszteleten ökumenikus úrvacsoraosztás lesz.

Katolikus istentisztelet templomunkban

Ahogyan hirdettük, a mai naptól egészen november 17-ig templomunk ad helyet római katolikus testvéreink istentiszteleteinek. Ezek az alkalmak a mi istentiszteletünket követően, 11 órakor kezdődnek. Figyeljünk arra, hogy a parkolót hogyan hagyjuk el, hiszen nem csupán kimenő, hanem bejövő forgalommal is kell számolnunk. Fogadjuk szeretettel és készséggel katolikus testvéreinket!
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--