Hirdetések 2019.05.19

logo

Házicsoport alkalmaink a héten

Kedden 18 órától megtartjuk 1. számú házicsoportunk alkalmát a Szalados családnál
Csütörtökön 18 órától megtartjuk 3. számú házicsoportunk alkalmát a Szécsi Családnál.

Adományok az imaház felújítására

Megkezdődtek imaházunknak és a gyülekezeti otthonnak a felújítása. A meghirdetett adománykeretet már meghaladva 4.755.000 Forint, vagyis a tervezett adomány-összeg 118,8%-a érkezett be céladományként. Isten áldása legyen a jókedvű adakozók életén! Tekintettel arra, hogy az imaház felújítása kapcsán további munkák merültek fel, többek között a gyülekezeti konyha felújítása, így kérjük továbbra is szeretettel mindazokat, akiket Isten erre indít, hogy támogassák a felújítás munkáját adománnyal!

Lelkipásztor beiktatás Etén

Június 1-jén, szombaton 10 órától lesz Etén az új lelkipásztor, Szép Sándor beiktatása. Kérjük, hogy aki szeretne jönni, részvételi szándékát feltétlenül jelezze Szabó Előd lelkipásztornak.

Halottainkat hirdetjük

Eltemettük Rakó István férfitestvérünket, aki 77 esztendőt élt és az Agostyáni utcában lakott. Ravatalánál a 10. Zsoltárból hangzott el Isten vigasztaló üzenete: „Állj elő, Uram, emeld föl kezedet, Istenem! Ne feledkezz meg a nincstelenekről! (…) Pedig te látod a vészt és a bánatot, rátekintesz, és kezedben tartod. Rád bízhatja magát a gyámoltalan, az árvának te vagy a segítője.”

Eltemettük Fekete Andrásné Gál Eszter asszonytestvérünket, aki 92 esztendőt élt és életének utolsó éveiben Komáromban lakott. Ravatalánál a Jelenések könyvéből és a Második Korinthusi levélből hangzott Isten erőt adó üzenete. „Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg mostantól fogva. Bizony, azt mondja a Lélek, mert megnyugosznak fáradságuktól, és cselekedeteik követik őket.” „Nékünk, mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy kiki megjutalmaztassék aszerint, amiket e testben cselekedett, vagy jót, vagy gonoszt.”

Elhunyt Darázsi Józsefné Musicz Ilona asszonytestvérünk, aki 78 esztendőt élt és Tatabányán lakott. Temetése ránk következő kedden, május 21-én 15 órától lesz a Környei úti temetőben.

Elhunyt Apai István férfitestvérünk, aki 86 esztendőt élt és a Fellner Jakab utcában lakott. Temetése ránk következő szombaton, május 25-én 11 órától lesz a Környei úti temetőben.

Elhunyt Bevelaqua László Viktor férfitestvérünk, aki 73 esztendőt élt és a Sport utcában lakott. Hamvasztás utáni búcsúztatása június 1-jén, szombaton 15 órától lesz a református templomban.
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--