Református hírmondó - 2019.március

logo

Húsvéti Harangszó

HarangszóA Harangszó húsvéti számát körzetgondozóink személyesen kézbesítették azoknak, akik papír alapú újságot kértek. Elektronikusan honlapunkon elérhető az újság archívumában.

Szeretetdoboz - Húsvéti élelmiszer adománygyűjtés

SzeretetdobozAhogyan karácsonykor, úgy most is lehetőségünk van arra, hogy tartós élelmiszer adománnyal segítsük a rászorulókat. Tölts meg egy (vagy akár több) Szeretetdobozt élelmiszerrel, így segíthetsz nélkülözésben élő családokon.

A dobozok a Lelkészi Hivatalból vihetők el. Bővebb információért keresd fel honlapunkat!

Ebédeljünk együtt!

Batyus ebédKülönleges alkalomra hívjuk gyülekezeti tagjainkat. Április 28-án vasárnap az istentisztelet után egy batyus ebédet szervezünk a gyülekezeti teremben, mely jó alkalom arra, hogy még egy kicsit együtt maradjunk, közösen ebédeljünk, beszélgessünk, jobban megismerjük egymást. Aki szeretne így együtt lenni, az hozzon saját maga, illetve családja (esetleg plusz egy fő) részére hideg ebédet, ami lehet szendvics, fasírt, sült hús, saláta, kenyérféle, üdítő, süti.

Aki nem tud főzni/sütni, hozhat pogácsát vagy aprósüteményt. A lényeg az, hogy mindenkit szeretettel várunk, hogy együtt tölthessünk egy kis időt beszélgetéssel és barátkozással.

Munka a Munka ünnepén!

Épító munkaImaházunk belső terének felújítási munkálataihoz szükségünk van fizikai segítségre. Május 1-jén 8 órától kezdjük meg a munkát, amiben lapátolás és a kilapátolt föld talicskával való kihordása vár ránk. Ebédre minden segítőnket szeretettel várjuk.

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--