Református hírmondó - 2018.október

hirlevel-fejlec-osz

Kedves Testvérünk!

Októberi gyülekezeti alkalmainkra szeretnénk felhívni a figyelmet. Szeretettel hívunk, várunk családoddal együtt!

Kakaó-kalács reggeli

kalácsOktóber 14.-én 9 órától ismét kakaó-kalács reggelin vehetünk részt. Már több mint egy éve indult útjára gyülekezetünkben (Kocsi utca 15.) ez a kezdeményezés, mely kivételes alkalom, hiszen a vasárnap délelőtti 10 órás istentisztelet előtt kínál találkozást és együttlétet gyülekezetünk és hittanosaink családjainak úgy, hogy leveszi a reggeli készítés terhét a szülőkről. Tovább

Zenés istentisztelet

zenés istentiszteletIsmét zenés istentiszteletet tartunk október 14.-én, vasárnap 16 órától a gyülekezeti teremben. Az alkalom kötetlenebb, mint a délelőtti istentisztelet. Csak címszavakban az alkalomról: sok fiatalos ének, zene a Canto-Rock együttes szolgálatával, illusztrált és főbb pontjaiban kivetített igehirdetés, Pál apostol élete sorozat, imádság, elcsendesedés és közösség megélése sokakkal. Szeretettel várunk mindenkit!

Evangelizációs esték

evangelizációOktóber 28-30. között 18 órától "A reformáció ünnepe küszöbén (Hitünk átvilágítása a Biblia és református hitvallásunk mérlegén)" címmel evangelizációs sorozaton vehetünk részt. Igét hirdet Végh Tamás nyugalmazott budapest-fasori lelkipásztor.
Helyszín: Gyülekezeti terem (Tata, Kocsi u.15.)
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--