Hirdetések 2018.04.15

fejlec

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Férfikör

Csütörtökön, április 19-én 18 órától tartjuk meg a férfikör következő alkalmát a könyvtárban. Várjuk szeretettel férfitestvéreinket erre az alkalomra.

Konferencia

Pénteken, április 20-án, 17 órától lesz Gyülekezeti Termünkben egy konferencia, amelyen Bogárdi Szabó Istvánnak, zsinatunk lelkészi elnökének az előadására is sor kerül. Az előadást kiscsoportos megbeszélés, majd pedig borkóstolóval egybekötött szeretetvendégség követi. A várható időtartam mintegy 4 óra. A részvételi szándékot kérjük, hogy jelezzék Kedves Testvéreink az istentiszteletet követően.

Szeretetdoboz - élelmiszergyűjtés

Ahogyan hirdettük, lehetőségünk van arra, hogy tartós élelmiszer adománnyal segítsük a rászorulókat. Az adományokat az erre a célra szolgáló dobozba lehet elhelyezni. Egy kis emlékeztetőt is készítettünk, hogy milyen jellegű adományok kerüljenek egy-egy dobozba. A dobozok, valamint a kis emlékeztető elvihető az istentiszteletet követően. Az adományokat április 29-ig gyűjtjük.

Gyülekezeti tábor

Hirdetjük, hogy az idei esztendőben is megrendezzük gyülekezeti táborunkat, július 26-29. között, ebben az évben Pápán. Megkérjük mindazokat, akik szeretnének a gyülekezeti táborban részt venni, hogy szándékukat jelezzék az elkövetkező hetekben, az 5000 Forintos előleg befizetésével.

100 virágszál vasárnapja

Következő vasárnapon lesz a 10 órás istentiszteleteket követően a Kossuth téren a 100 virágszál vasárnapja elnevezésű program, amelyet a tatai és környező néptánc műhelyek szerveznek. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Halottainkat hirdetjük

Eltemettük Babai József férfitestvérünket, aki 61 esztendőt élt és Újhegyben lakott. Ravatalánál a 73. zsoltárból hangzott fel Isten üzenete: „De én mindig veled leszek, mert te fogod jobb kezemet.”

Eltemettük Nagy Attiláné Daróczi Ida asszonytestvérünket is, aki 69 esztendőt élt és a Kazincbarcikai utcában lakott. Ravatalánál a Jelenések könyve 14. részének 13. verséből hangzott Isten bátorító üzenete: „És hallottam egy hangot az égből, amely ezt mondta: Írd meg: boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg mostantól fogva. Bizony, ezt mondja a Lélek: mert megnyugosznak fáradozásaiktól, mert cselekedeteik követik őket.”

Eltemettük Dobos Lászlóné Nagy Margit asszonytestvérünket is, aki 71 esztendőt élt és a Gesztenyefasorban lakott. Ravatalánál János evangéliumának a 6. részéből (67-69. vers) hangzott Isten bátorító üzenete: „Simon Péter így felelt: Uram, kihez mennénk? Örök élet beszéde van nálad. És mi hisszük és tudjuk, hogy te vagy az Istennek Szentje.”
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--