Hirdetések 2018.01.07

logo

Kedves Testvérünk!

Az elmúlt vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Női bibliaóra

Pénteken, január 12-én, 18 órától tartjuk meg női bibliaóránkat a Könyvtárban, hívjuk és várjuk nőtestvéreinket erre az alkalomra.

Zenés istentisztelet

Vasárnap, január 14-én 16 órától lesz zenés istentiszteletünk a Gyülekezeti Otthonban, amelyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

Presbiteri gyűlés

Január 15-én, hétfőn 18 órától presbiteri gyűlést tartunk a Gyülekezeti Otthonban, amelyre hívjuk és várjuk presbitertestvéreinket. A névre szóló meghívót presbitertestvéreink és családtagjaik elvihetik az istentiszteletet követően.

Magyar Rádió közvetítése templomunkból

Január 21-én a 10 órás, templomban tartott istentiszteletünket a Magyar Rádió közvetíteni fogja. Megkérjük testvéreinket, hogy időben, legkésőbb 10 óra előtt 5 perccel foglaljuk el helyünket a templomban, hogy a közvetítés előkészületeit és az adást ne zavarjuk. Gimnáziumunk tanulói is itt lesznek ezen a vasárnapon, a Magyar Kultúra Napja keretében, a fenntartott helyeket kérjük majd szabadon hagyni.

Megemlékezés a Doni katasztrófa 75.évfordulóján

Január 12-én, pénteken 10 órától tartja meg a Magyar Honvédség XXV. Klapka György Lövészdandár és a Honvéd Bajtársi Klub megemlékezését a Doni katasztrófa 75. évfordulóján, az I. világháborús emlékműnél, amely a Magyary Zoltán Művelődési Háznál található. Minden érdeklődőt szeretettel várnak erre a megemlékezésre!

Fényképgyűjtés a korábbi évek gyülekezeti életéről

Ahogyan azt karácsonykor hirdettük, a Püspöki Hivatal fényképeket kér a tatai gyülekezettől, a korábbi évek, évtizedek gyülekezeti programjairól, alkalmairól. Akinek van ilyen fényképe, azt kérjük, hogy a fénykép hátuljára írja rá, hogy mikor és hol készült a fénykép, a borítékra pedig írják rá, hogy kitől kaptuk a fényképet, hogy aztán majd mindenkinek pontosan juttathassuk vissza ezeket. Akinek esetleg digitális formában lenne ilyen képe, azt megkérjük, hogy a hivatal@reftata. hu címre küldjék el ezeket nekünk. A határidő 2018. 01. 28.

Képes Kalendárium

A 2018-as évre szóló Képes Kálvin Kalendárium megvásárolható a Lelkészi Hivatalban

Kupakgyűjtés 

Továbbra is gyűjtjük a kupakokat a beteg kislánynak, ezeket a hivatalban és az istentiszteletek alkalmával lehet leadni.

Adományok az ifjúsági és közösségi tér felújítására

Az ifjúsági és közösségi tér kialakítására továbbra is kérjük kedves testvéreink adományát. Terveink szerint 3 millió Forintos felújítást végeznénk, amelyből a pénteki napig 2.417.735 Ft érkezett be, vagyis céljaink 80,59%-a már rendelkezésre áll, köszönjük minden kedves testvérünk befizetett adományát!

Decemberi visszatekintés

Az elmúlt hónapban sokféle alkalom, megmozdulás volt gyülekezetünkbe, amiről egy kis beszámolót olvashatnak a következőkben. Tovább
 

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!

--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--