Hirdetések 2017.11.26

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentisztelet során elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Presbiteri bibliaóra

A szerdai napon, november 29-én, 18 órától tartjuk meg presbiteri bibliaóránkat a könyvtárban, amelyen „Növekedés a hit útján” témában gondolkodunk együtt. Hívjuk és várjuk presbiter testvéreinket!

Úrvacsora Advent első vasárnapján

Vasárnap, december 3-án az Úr szent asztalát megterítjük, készüljünk imádságos szívvel az úrvacsoraosztásra.

Advent első hetének gyülekezeti alkalmai

December 3-án, 16 órától lesz templomunkban a szokásos ádventfői koncert, amelyen a tatai kórusok és a Soltész István kamarazenekar fog szolgálni. Ehhez kapcsolódóan hirdetjük, hogy ezen a napon, vagyis december 3-án, a tóvárosi 18 órás istentiszteletünket 16 órától tartjuk meg a templomban, vagyis 18 órakor nem tartunk istentiszteleti alkalmat.

December 4-8. között, hétfőtől péntekig minden este 18 órától lesznek ádventi istentiszteleteink a Kocsi utcai gyülekezeti otthonban, erre is várunk mindenkit! Részletes program itt olvasható.

December 4-én az istentiszteletet követően presbiteri gyűlést is tartunk, amelyre hívjuk és várjuk presbitertestvéreinket!

December 9-én, szombaton 18 órától templomunkban lesz a Kenderke Barátai Zenekar koncertje, amelyen ádventi, karácsonyra hangoló dallamokat hallgathatunk.

December 10-én pedig délután 16 órától ugyancsak a templomban lesz a zenés istentiszteletet követően ádventi gyermekdélutánunk, amelyet majd egy kis szeretetvendégség követ. Ezen a szeretetvendégségen a gyülekezet tagjai által készített kalácsokkal szeretnénk megvendégelni a gyerekeket, kérjük, hogy aki tud, ilyen formában segítsen nekünk!

Zenei kísérethez segítőket keresünk

Hirdetjük, hogy az ifjúsági énekek zenei kíséretéhez keressük a segítőket. Alapvetően mindenféle hangszeren játszó gyermekeket, fiatalokat, idősebbeket keresünk, akik szívesen segítenének nekünk. Erre a szolgálatra Nagy Krisztinánál lehet jelentkezni.

Előfizethető a Dunántúli Református Lap

A Dunántúli Református Lap következő 4 számára még a mai napon lehet az előfizetést megújítani, vagy új előfizetőként megrendelni az újságot. Ez a színes magazin újság beszámol az Egyházkerület életének részleteiről, gyülekezetek életéről. A 4 lapszám ára 1000 Forint. Az előfizetési szándékot, az 1000 Forintos előfizetési díjjal együtt lehet megerősíteni.

Új kiadványok érkeztek

Megérkezett a 2018-as esztendőre szóló Képes Kálvin Kalendárium, Bibliaolvasó Kalauz, Falinaptár. Ezek megvásárolhatóak az istentiszteletet követően.

Folytatódik az adománygyűjtés

Az ifjúsági és közösségi tér kialakítására továbbra is kérjük kedves testvéreink adományát. Az adományokat a lelkészi hivatalban, vagy a szórólapon is feltüntetett bankszámlákra lehet befizetni. Terveink szerint 3 millió forintos felújítást végeznénk, amelyből a pénteki napig 1.973.235 Ft érkezett be, vagyis céljaink 65,77%-a már rendelkezésre áll, köszönjük minden kedves testvérünk befizetett adományát!

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!

--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--