Hirdetések 2018.07.01

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Nőszövetségi bibliaóra

Szerdán, július 4-én 18 órától tartjuk meg a Nőszövetség bibliaóráját a könyvtárban. Hívjuk és várjuk rá a Nőszövetség minden tagját!

Halottainkat hirdetjük

Az elmúlt héten eltemettük Beke Tibor férfitestvérünket, aki 76 esztendőt élt és a Nefelejcs utcában lakott. Ravatalánál a 37. zsoltárból hangzott Isten bátorító üzenete: „Hagyd az Úrra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik: világossá teszi igazságodat, jogodra fényt derít. Légy csendben, és várj az Úrra!”

Eltemettük Bánhidy Judit Erzsébet nőtestvérünket, aki 82 esztendőt élt és Tatabányán a Béla Király úton lakott. Ravatalánál a 73. zsoltárból hangzott Isten vigasztaló üzenete: „Én mindig veled leszek, mert te fogod jobb kezemet. Ha elenyészik is testem és szívem, szívemnek kősziklája és örökségem te maradsz, Istenem, örökké! Nekem olyan jó Isten közelsége!”

Utolsó útjára kísértük Rebi Ferenc tiszteletbeli presbiter testvérünket, aki 61 esztendőt élt és a Kazincbarcikai utcában lakott. Ravatalánál a Jelenések könyvének 22. részéből hangzott Isten üzenete: „A szent várost, az új Jeruzsálemet is láttam, amint alászáll a mennyből az Istentől. Nem láttam templomot a városban, mert az Úr, a mindenható Isten és a Bárány annak a temploma. A népek odaviszik dicsőségüket és tiszteletüket és csak azok jutnak be oda, akik be vannak írva a Bárány életkönyvébe.”

Alsós hittan tábor képekben

Az elmúlt héten 51 kisgyermek és számos segítő részvételével zajlott az alsós hittan tábor, ahol Pál apostol életéről és missziós útjáról tanulhattak a gyermekek. A sok-sok izgalmas programról és átélt élményről a honlapunkra feltöltött képek nyújtanak betekintést. 
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--