Hirdetések 2017.11.12

logo

Kedves Testvérünk!

Az elmúlt vasárnap elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Férfiak bibliaórája

Csütörtökön, november 16-án 18 órától lesz férfikörünk következő alkalma a könyvtárban, amin folytatjuk utunkat Istennel a hétköznapokban.

Gimnáziumunk szalagavató istentisztelete

Szombaton, november 18-án, 15 órától lesz szalagavató istentiszteletünk a templomban, várunk rá minden érdeklődőt.

Kakaó-kalács reggeli és hittanosok műsora

Vasárnap, november 19-én az istentiszteletek keretében a Fazekas Utcai Általános Iskola hittanos gyerekei egy rövid műsorral mutatkoznak be. Az istentisztelet előtt 9 órától szeretettel várjuk a családokat egy közös kakaó-kalács reggelire. (Tóvároson a következő vasárnapon fogadjuk a gyerekeket szeretettel és egy kis süteménnyel. Aki ebben segíteni tud nekünk, kérjük jelezze a a lelkészi hivatalban).

Menő reformáció mozgó kiállítás

November 13-án és 14-én, hétfőn és kedden a parókiánk előtt áll majd az úgynevezett Menő reformáció elnevezésű busz, amelyen sok információt és érdekességet tudhatunk meg a reformációról. A busz 9-17 óra között lesz nyitva. Bővebben

Előfizethető a Dunántúli Református Lap

A Dunántúli Református Lap következő 4 számának előfizetésére november 26-ig van lehetőség a megrendelő lap és az előfizetési díj leadásával.

Új kiadványok érkeztek

Megérkezett a 2018-as esztendőre szóló Képes Kálvin Kalendárium, Bibliaolvasó Kalauz, Falinaptár. Ezek megvásárolhatóak az istentiszteletet követően.

Adományok az ifjúsági és közösségi térre

Az ifjúsági és közösségi tér kialakítására továbbra is kérjük kedves testvéreink adományát. Az adományokat a lelkészi hivatalban, vagy a szórólapon is feltüntetett bankszámlákra lehet befizetni. Terveink szerint 3 millió Forintos felújítást végeznénk, amelyből a pénteki napig 1.813.235 Ft érkezett be, vagyis céljaink 60,44%-a már rendelkezésre áll, köszönjük minden kedves testvérünk befizetett adományát! Hirdetjük azt is, hogy az első számla kifizetésre került, a villanyóra fejlesztés megtörtént, ami 346 ezer forintba került.

Halottainkat hirdetjük

Az elmúlt héten eltemettük Bondor Lajosné Erős Éva Mária asszonytestvérünket, aki 66 esztendőt élt és az Egység úton lakott. Ravatalánál a Timóteushoz írt második levél 4. részéből hangzott fel Isten bátorító üzenete (6-8. versek): „Elérkezett az én elköltözésem ideje. Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam, végezetre eltétetett nekem az igazság koronája, amelyet megad nekem az Úr.”

Elhunyt Szabó Imréné Boros Róza asszonytestvérünk, aki 89 esztendőt élt és a Május 1. úton lakott. Temetése előreláthatóan ránk következő pénteken, november 17-én 13 órától lesz a Környei úti temetőben.

Az Úristen vigasztaló kegyelme kísérje elhunyt testvérünk itt maradt gyászoló szeretteit!

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--